Diensten

Aannemersbedrijf Reijnen uit Sint Hubert neemt totale klussen aan, zowel van bedrijven als particulieren uit de regio. Of u nu nieuwbouw wenst, wilt verbouwen, renoveren of onderhoud wenst: wij staan graag voor u klaar!

Van kleinere werken…

Wij nemen werken aan van klein tot groot. Voorbeelden van kleinere werken waar wij voor gevraagd worden: plaatsen of vervangen van een dakraam, nieuwe deuren en kozijnen plaatsen, plafonds vervangen, vloeren leggen.

Middelgrote klussen zijn dan bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel of bestaande muren vervangen door nieuwe muren.

… tot grote aanbouwen

Ook als u wat grotere projecten heeft, nemen wij dat graag in zijn totaliteit aan. Denk bijvoorbeeld aan uitbreiding van uw woonkamer of het realiseren van een werk- of tuinkamer. Misschien wilt u een garage of schuur bouwen of uitbreiden, een nieuwe kap of dak op uw woning, of een geveldoorbraak waarna u een berging wilt aanbouwen.

Vakmensen klaren de klus!

Wij bekijken per project wat nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen en welke disciplines we inschakelen. Daarvoor maken we gebruik van ons netwerk van vakmensen, dat onder meer bestaat uit timmermannen, metselaars, tegelaars, electriciens, stukadoors en schilders.

vakmannenbouw

Nieuwbouw, verbouwing, renovatie of onderhoud? Wij bieden o.a.:

Timmerwerken
Grondwerk
Metselwerk
Stucwerk
Loodgieterswerk
Elektra
Schilderwerk
Tegelwerk
... en wat er nog meer nodig is

Aannemersbedrijf Reijnen staat ook voor u klaar!

reijnen_blok
Vraag nu een offerte aan:

Bel direct 0485 – 45 16 53
of: 06 – 57 58 74 10

Of stuur een email

 

Vraag nu een offerte aan:

Bel direct 0485 – 45 16 53
of: 06 – 57 58 74 10

Of stuur een email